Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Lopni bűn!

 

Kép

 

  • Történt már veled olyan dolog, hogy több órán át szenvedtél egy felméréssel, tanulmányi teszttel otthon, és kiderült, hogy nagyon egyszerű a megoldás, és hiábavalóan küzdöttél annyit a feladat megoldásával?
  • Vagy történt már veled olyan, hogy végre megkaptad a zsebpénzedet, de kiderült, hogy már muszáj is elköltened, mert sok mindenkinek tartozol?
  • És történt már, hogy hosszú perceket szántál egy modul írásához, a fél napod ráment, sokat kellett rajta eszelni, hogy is fogalmazd meg, már dőltél a fáradtságtól, csak éppen nem mentette el a gép? És visszatudod csinálni? Nem! És megkérheted a gépet, hogy legyen szíves visszahozni? Nem... Üthetem, verhetem, kiabálhatok hozzá, de nem történik változás. Vagyis történik, mert ugye a gép, az roncsokban áll, de a főcélunk nem teljesült. Bizony sok mindenkivel történt már ilyen. Csak éppen, biztos mindenki értetlenül nézi e sorokat, mert ugyan nem kapcsolódik a címhez.

Hova akar kilyukadni?- nézel értetlenül...

Ezért a sok úgymond pechért nem mindig mi vagyunk a hibásak. Például az utóbbiért a gép a hibás? Kitudja...

De, most végre kilyukadnék a lényegre. Kérdezném tőletek; akár honlap tulajdonosok, akár honlapnélküliek! Csak a véleményetek kell, a tapasztalaitok! Fordult már veletek elő, hogy bárki is ellopta az oldalatokon lévő menüket, oldalakat?

Vagy volt már akár igazi lopás, bűn cselekedet ami a környezetetekben maradandó maradt? (akár modulok átmásolása, akár veletek történet; pénztárca-, mobil-lopás vagy hasonlók...) Mind rosszul esnek az embernek. Vagy magukat hibáztatják, vagy mást...

Mit tudsz ellene tenni:(a történtek után)

  • Próbáld az oldaltípuson (eoldal, gportal, mlap) lévő infó-, probléma-, megoldó linkre kattintva (ha van), illetve, ha jelzi az oldal a probléma nyilvánításra alkalmas e-mail címét- Ha súlyos az ügy, ide írj!
  • A másoló oldalon lévő adatokat próbáld megvizsgálni; legyen az e-mailcím, tulajdonosnév, valamint bármi olyan modul, ami írható, és megtudod nyilvánítani, hogy a te oldaladról származnak az adatok! (Igaz, le tudja törölni a tulaj, de addig is lehet nyomatékosítani, hiszen, ha nem nézi meg olyan gyakran, akkor a látogató ezt észreveszi)
  • És a lényeg, vedd úgy, hogy aki az ő oldalát dicséri, az mind végülis neked szól, rád utalnak a dicséretek! (Mindez a pozitívgondolkodás során teljesül!!!^^)

 

A hosszú beszámolót felháborodásom miatt írtam. Nem az én tapasztalataim miatt, hanem sokaknál láttam ilyesmit, és elhiszem milyen lehet nekik! Bárkivel is előfordult ilyesmi, mi együttérzően válaszolunk mindenre! (Ha esetleg késve is...)

U.i.:Tudjátok, mit! Az a legjobb, hogy ha nem foglalkoztok az olyan emberekkel, mint a honlapmásolók! Mert én is ugyanúgy teszek, és most így őszintén, ahogy leírtam a gondolataimat, máris megkönnyebbültem, és valójában igaz dühös vagyok arra, aki ezt tette, de nagy ívben letojom! xD Tegyetek ti is így, írjatok, fogjunk össze ellenük!