Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ha láttál már egy irtó klassz lovas filmet, csak írd meg a hozzászólásban, és írd oda mért tetszett, vagy miről is szól! (lehet az oldalon található filmek közül is bátran)Kép  Bátran írj!

Kép Kép

 

Fontos: a címhez ne a lakcímedet írd, hanem az e-mail címedet!!!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

nagyvarad

(cezar, 2009.07.27 22:07)

szerintem irto jo mert bekukanthatunk a lovak szomoru vagy szerences sorsaba vagy eletebe az ember melet en is szeretem nezni a lovas filmeket es nem tudok betelni vele csak az a baj hogy keves kaphato

A fekete szépség

(Bogi, 2009.07.19 12:22)

A történet középpontjában egy gyönyörű és rendkívül okos ló áll, Fekete szépség, aki túlságosan is bízik a kétlábúakban. Azt hiszi, minden ember olyan, mint első, szerető gazdái. Farmról farmra vándorol, kalandok és megpróbáltatások sorát éli át, míg végül igazi barátra és otthonra lel. Ebből a megható történetből kirajzolódik, hogy miként érezhet egy ló, ha emberségesen bánnak vele, és miképp, ha nem.

Suttogó

(Bogi, 2009.07.19 12:20)

A 14 éves Grace MacLean (Scarlett Johansson) súlyos sérüléseket szenved, amikor baleset éri versenylova, Pilgrim nyergében. Grace édesanyja, Annie (Kristin Scott Thomas), az ambiciózus magazinszerkesztő rájön, hogy lánya és a ló sorsa elválaszthatatlanul összefonódik. Ezért lányával és a lóval azonnal Montanába utazik az egyetlen suttogóhoz, Tom Bookerhez (Robert Redford), akinek különleges képessége van a lovak gyógyításához. Ám amíg Tom azon fáradozik, hogy helyrehozza a kislány és a ló összetört életét, Tom és Annie egymásba szeret.

Futótűz

(Bogi, 2009.07.19 12:18)

Az aktuális rész ismertetője: Kapcsolatok kerülnek próba elé, régi érzések élednek újjá, és a veszteség érzése túlságosan is valódivá válik, amikor Kris élete eddigi legnagyobb kihívása elé néz. Ezalatt Pablo olyan híreket kap, amely az egész Raintree farmot megrázza.

A film ismertetése: A gyönyörű, ám kissé vadóc Kris (Genevieve Cortese) 16 éves korában elkövetett egy nagy hibát. Egy autólopási ügy miatt most a fiatalkorúak börtönében van, de az élet Pablo (Greg Serano) segítségével - akinek van egy hasonló szégyenfolt a múltjában - még egy esélyt kínál Krisnek: munkalehetőséget egy hatalmas lovardában. A lány nemcsak imádja a lovakat, de ösztönös tehetsége is van hozzájuk. Olyan ő, mint egy rakoncátlan kiscsikó, akit még be kell törni, de keményen dolgozik, és mindenképpen szeretne bizonyítani, hogy megérdemli a neki szavazott bizalmat. A lovarda rengeteg izgalmat, no és persze romantikát is tartogat a fiatal lány számára, különösen, hogy két jóképű fiú, a göndör Matt (Micah Alberti) és a tulaj fia, Junior (Ryan Sypek) is felfigyelnek rá.

Vakvágta a jövőbe

(Bogi, 2009.07.19 12:16)

Annie Garrett lótenyésztő, egyedülálló anya, akit nemrégiben hagyott el a férje. Hogy új életet kezdjen, egy coloradói farmon helyezkedik el, mint tenyésztő és oktató. Egész életét beárnyékolja húga korai halála, aki maga is tehetséges versenyző lehetett volna. Annie azt reméli, hogy a múltat végkép le tudná zárni, ha indul a következő lóversenyen, de a tragédia itt sem kerüli el életét.

Resszkessetek pónirablók

(Bogi, 2009.07.19 12:14)

Barkley, a Blue család legifjabb tagja minden szabadidejét kedvenc négylábú pajtásával, a Ragtime névre hallgató pónilóval tölti. Egy állatbemutatón egy híres tenyésztő komoly összeget ajánl fel a rendkívül okos kis jószágért az édesapának. A beszélgetést véletlenül kihallgatja két botcsinálta tolvaj is, akik a nagy pénz reményében elrabolják a pónit. Ám azzal nem számolnak, hogy nem elrabolni lesz nehéz egy eszes négylábút, hanem megtartani embert próbáló feladat, amíg megérkezik a várva várt váltságdíj.

Gyerek a nyeregben

(Bogi, 2009.07.19 12:12)

A tizenöt éves Patrick édesapja amerikaifutball játékos volt. Jim azt szeretné, ha fia a nyomdokaiba lépne, és profi sportoló lenne belőle. Ám Patrickot sohasem érdekelte a foci, sem a baseball, de még az atlétika sem. A fiú egy blueszenésszel, Houston Jonesszal barátkozik. Az apja azonban rossz szemmel nézi kettejük kapcsolatát. Fiatalon Jones zsoké és lovas edző volt. Amikor kiszabadít egy sérült versenylovat, meg van győződve arról, hogy ezzel az állattal újra a csúcsra juthat. Benevezi a nemzeti akadályversenyre, de csak hat hét van a felkészülésre. Patrick és két másik gyerek segít neki.

Az álmodó

(Bogi, 2009.07.19 12:10)

Kurt Russell (Poseidon), Dakota Fanning (Világok harca), Elizabeth Shue (Las Vegas, végállomás), Kris Kristofferson (Penge) és David Morse (Halálsoron) játsszák a főszerepet ebben a valós események ihlette, lélekemelő történetben, amely egy kislány álmairól, egy apa halhatatlan szeretetéről és egy életmentő csodáról mesél.

Ben Crane-nél nincs gyorsabb lovas a pályán, ám karrierje egy csapásra véget ér, mikor díjnyertes lova, Sonya eltöri a lábát. Tulajdonosa számára értéktelenné válik mind ló, mind pedig lovasa, így aztán felmondási levele mellé Ben megkapja Sonyát is végkielégítés gyanánt.

Sorsuk kilátástalannak tűnik, ám ekkor Ben lánya odaáll édesapja elé, és szinte a lehetetlent kéri tőle: gyógyítsák meg Sonyát, hogy újra versenyezhessen...

Holdtánc és Pepita

(Bogi, 2009.07.19 12:04)

A különös nevű Moondance Alexander életre való tinilány, aki bogaras édesanyjával él, és újabb eseménytelen nyári szünet elé néz. Egy napon azonban rátalál egy Pepita nevű foltos pónira, ami megszökött a karámjából.

Moondance visszaviszi a lovat tulajdonosának, a mogorva és titokzatos Dante Longprének, és amikor megtudja, hogy Pepitában egy ugróbajnok veszett el, rábeszéli Dantét, hogy készítse fel őt és Pepitát a Bow Valley-i ugrató versenyre.

Kortársai rosszindulatú áskálódása ellenére Moondance bebizonyítja, hogy a kitartás, a hűség és a bátran felvállalt egyéniség elnyeri méltó jutalmát.

mazsi15@citromail.hu

(Melinda, 2009.07.12 12:11)

futótűz,Flicha,patacsata,feketeszépség,Hidalgó

Románia,Bihar megye,Érmihalyfalva

(Somogyi Szabolcs, 2009.07.11 14:33)

Futótűz:egy lanyrol szol aki lopasert borton taborba kerult de aztan a buntetest egy farmon töltheti le ahol dolgozni kell aztan meg ment egy lovat amit a farm tulajdonosai megvettek majd bajnokot faragta belole.nagyabbol ennyi

miduka@citromail.hu

(Midu, 2009.07.11 13:15)

Szerintem a világ legjobb filmje a Suttogó, én már rengetegszer láttam és azt hiszem ha valaki egy belevaló lovas akar lenni mindenképpen látnia kell ezt a filmet!Könyvben is érdekes igaz kissé hosszú te megéri időt szánni rá!

mniki1996@citromail.hu

(Niki, 2009.07.10 15:19)

Helló!
1000 bocs, hogy ide írok...
Van 2 lovas oldalam és szeretnék veled buttont cserélni.
www.paccik.eoldal.hu
www.looldal.eoldal.hu
A 2. oldalon van honlapverseny...jó esélyeid vannak.

Horseland

(Letti, 2009.06.06 14:58)

Kedves szerkesztők.Remélem ti is láttátok azt a részt amikor Vill megkérte Baileyt hogy addig amig ő vissza nem jön irányítsa a többi lovast mert nincs más aki vigyázhat a lovasklubra.

Szabad mint a szél

(Lakatos Tamara 5.o., 2009.05.18 14:35)

Kedves szerkeztő. Én is láttam egy nagyon jó de szomorú lovas filmet. A címe A csikó. Ez a film arról szólt, hogy egy háború közepén ellett egy kanca és egy csődör születtet meg akarták ölni de az egyik fiatalabb férfi ezt nem engette így hát életben hagyták a kiscsikót. Telt-múlt az idő a csikó egyre erősebb lett. A közepe nem annyira érdekes de a vége nagyon szomórú. Úgy van vége, hogy leakarta az ellenség lőni a lovat, de aki annyira szerette gyorsan a csikó elé álltt és őt találta el a lövedék. Én sírtam a végén. Ezt a Hallmarkon láttam . Szia egy oldaladat néző.

Pata Csata

(Panni, 2009.05.16 18:34)

A Pata Csata egy kis zebráról szól, akit elhagy egy cirkusz egy nagy vihar során. A kis zebrát Nolen Walsh találja meg, és haza viszi mivel lánya imádja a zebrákat. A kis zebracsikó látja ahogy a nagy lovak gyakorolnak az évi Kentucky kupa megnyerésére, és furcsának tartja, hogy miért nem csíkos egyikük sem. 3 évvel később aztán érkezik a lóversenypájára egy díjugrató arab telivér kanca, aki a Szöszi névre halgat, és szoros barátság alakul ki közte és a zebra közözz.Van viszont egy ellenszenves fekete csődör, aki minden áron azt akarja, hogy a nagyképű fia nyerje a versenyt. viszont a zebra, Csíkos is meg akarja nyerni a versenyt. de miután Nolen felesége egy lovas versenyen halt meg, nem engedi a lányának, hogy induljon Csíkossal. Egy öreg ember meggyőzi Nolent, hogy induljanak. Nolen, aki azért tenyészti a kukoricát, hogy megéljenek belőle, kivágja a kukoricát egy darabon, hogy Csíkost tudja edzeni. Clara, a lóversenypálya igazgatója agyon edzi a fekete csődör fiát, hogy ő nyerjen. a verseny előtti éjszakán elviszik Szöszit Sir Trenton(a fejete csődör)lovai. Sir Trenton megígérte Csíkosnak, hogy nem bántják Szöszit, ha ő nem indul a versenyen. Csíkos választásra sem jut, mivel letámadja a nagy ménes. másnap reggel Nolen állatai megkeresik 4 órával a verseny előtt és meg is találják Csíkost. Ha érdekel a küzdelem, és hogy ki nyert, nézd meg a filmet...
Nekem nagyon tetszett mer imádom a lovakat és a zebrákat...

fekete szépség

(mazsi08@freemail.hu, 2009.05.15 20:22)

nézzétek meg mee nagyon jó és szomorú lécci nézzátek meg!!!!!

szilaj, a vad völgy paripája

(mazsi08@freemail.hu, 2009.05.15 19:15)

aján lom a szilajt meee tanulsságos és aranyos názzétek meg jó főleg kkispatak lova aranyos szeligd szilaj is aranyos és az egész mén aranyos az eleje nagyon !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

irány a nyugat

(mazsi08@freemail.hu, 2009.05.15 19:06)

szasztok látétok az irány a nyugat címü filmet? lehet me ez film nagyon régi me amiko én 4 éves vota akkor kaptam meg az mákerek 6 év!!!!!!!!!!!!

szív galopp

(mazsi08@freemail.hu, 2009.05.15 18:58)

sziasztok lehet h láttátok má a szív galopp címü filmet és az nagyon izgi film meeeerrrr megszökik a nevelő annyától és beakar lépni egy ojan munjkába h le kell ugrani egy ijn nagy de h nagy óriási medencébe a lányka és a végén eztel is éri de márimérges lesz h beléhet a lány és a nagy fellépse elött beteg lesz villám és mári lovával kell le ugrania de a végén meg vakul és vakon fojtatja továbbaz ugrást és boldogan él adddig amí m eg nem hal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15

Következő »